Welkom bij bureau verbinding

Bureau Verbinding zet zich in voor nieuwkomers in Nederland. Om in Nederland een toekomst op te bouwen is het van belang om het land en cultuur te leren kennen, de taal onder de knie te krijgen en om je sociale netwerk te vergroten. Heel veel redenen waarom nieuwkomers ook graag o.a. vrijwilligerswerk willen gaan doen. 

Helaas kan het vinden van geschikt werk voor veel nieuwkomers een uitdaging zijn. Bureau Verbinding biedt daarom ondersteuning aan op meerdere vlakken. Op die manier geven wij nieuwkomers kansen om hun talenten (verder) te ontwikkelen.

Of het nou gaat om dagbesteding, het vinden van geschikt vrijwilligerswerk, een baan of het meedoen met georganiseerde activiteiten, bureau Verbinding staat voor je klaar! Daarnaast bieden wij relevante trainingen en workshop aan in verschillende talen  die voor nieuwkomers van belang kunnen zijn.

Onze ervaren professionals helpen gemeentes en nieuwkomers graag een handje mee en verbinden nieuwkomers  met geschikte organisaties, bedrijven, buurthuizen etc.

Immers, 'de wereld is beter af als we ons met elkaar verbinden.'

In januari 2022 is de nieuwe Wet Inburgering in werking getreden. Daarin hebben gemeenten meer mogelijkheden nieuwkomers te ondersteunen om zo snel mogelijk aan het werk te komen. Een combinatie van leren van de taal en meedoen aan de Nederlandse samenleving is een belangrijk onderdeel van het nieuwe inburgeringsstelsel. Het volgen van een stage of (vrijwilligers)werk zijn daar voorbeelden van.Heb je een vraag?

Mail dan naar contact@bureauverbinding.nl of stuur een bericht via het contactformulier en wij reageren z.s.m.